Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампони двигател,кой е ляв и десен от снимка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщение
    Със сигурност не от евро07, че взех от там задния и сега се чудя кога да отида да ги зацеля с него. С стария си беше мн по-добре. Нов, евтин равно на големи вибрации.
    И защо си купи китайски? Защо не взе Кортеко или Хътчинсън ... Бахти, все търговците ви виновни!
    Trans penis mihi est!

Comment

Първоначално публикувано от avvasilev Покажи съобщение
      И защо си купи китайски? Защо не взе Кортеко или Хътчинсън ... Бахти, все търговците ви виновни!
      Търговците са ми виновни защото това ми предложиха. Ако знаех че не стават нямаше да ги взема. Затова пиша от каде да не се вземат за да не се набутва и друг. Ако знаех че споменатите от теб марки са добри, щях да търся тях.
      sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++

Comment

Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщение
        Търговците са ми виновни защото това ми предложиха. Ако знаех че не стават нямаше да ги взема. Затова пиша от каде да не се вземат за да не се набутва и друг. Ако знаех че споменатите от теб марки са добри, щях да търся тях.
        И пак не са ти виновни те.
        Всеки ще ти продаде каквото има и може да ти предложи. Важното е да знаеш къде да отидеш.
        За това първо се интересуваш и питаш, а след това купуваш, за да събереш повече мнения.
        Може би само в Ауто Италия не биха те "излъгали" спрямо твоя критерий за това.
        Но в крайна сметка каквото и да купиш не оригинално, винаги ще си в тази позиция и винаги ще обвиняваш магазина.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

За някои коли Хътчинсон произвеждат читави тампони, за други - не
          ex - 147 16v multijet

Comment

Проблема с вибрациите идва от тампона (кокала) Сменял съм го и на бравото и на 146 жтд и все едно заварявам мотора към купето. Сега същия тампон ми е скъсан и на 156 и не съм сигурен какъв искам да сложа. Ако някой го е сменял с някакъв който не прави тази мизерия нека сподели от къде го е взел и каква е била цената. От ахм също съм го взимал и там е същата работа.

Comment

.

А може ли от предал се тампон да е по трудно вкючването на първа и втора.Сменях дясна полуоска и започна трудно да включва първа,сега имам и лека вибрация и втора влиза малко трудно.На изгасен двигател е същото
              Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Working...
              X